درحاشیه هفتمین نمایشگاه بین‌المللی ایران فارما مطرح شد؛ دکتر رمضانی: سیاست‌های تسهیل کننده سازمان غذا و دارو جهت واردات بی‌رویه پوکه کپسول

 دکتر رمضانی: سیاست‌های تسهیل کننده سازمان غذا و دارو جهت واردات بی‌رویه پوکه کپسول

به گزارش روابط عمومی، هفتمین نمایشگاه بین‌المللی ایران فارما با هدف توسعه‌ صنعت داروسازی ایران با حضور شرکت‌های تولیدکننده محصولات دارویی و درمانی توسط سندیکای صاحبان صنایع داروهای انسانی ایران از ۱۸ لغایت ۲۰ مهر ۱۴۰۱ در محل نمایشگاه‌های مصلی امام خمینی (ره) تهران برگزار شد.
دکتر رامین رمضانی کلمر، مدیرعامل شرکت تولید ژلاتین کپسول در حاشیه این نمایشگاه اظهار داشت: برگزاری نمایشگاه ایران فارما فرصت مناسبی است برای معرفی محصولات و توانمندی‌های شرکت‌ها و ایجاد هم‌افزایی و مشارکت در بین آنها.
همان‌طوری که درمورد نمایشگاه فارمکس هم مطرح شد، به نظر می‌رسد همکاری و تعامل برگزارکنندگان این دو نمایشگاه، در زمینه برگزاری یک نمایشگاه واحد ملی، ضمن صرفه‌جویی در هزینه‌ها و زمان، می‌تواند در برگزاری منظم‌تر و باکیفیت‌تر این رویداد و متعاقبا حضور بیشتر شرکت‌های بزرگ خارجی، نقش بسیار موثری را ایفا نماید.
یکی از اهداف اصلی شرکت تولید ژلاتین کپسول به‌عنوان تامین‌کننده پوکه کپسول بیش از 200 شرکت دارویی و غیردارویی (که از این میان بیش از ۱۰۰ شرکت دارویی هستند) این است که شرایط به‌گونه‌ای فراهم شود که تحت هیچ عنوان خط تولید شرکتی به دلیل نبود پوکه کپسول متوقف نشود تا شاهد کمبود احتمالی دارو در کشور نباشیم؛ در این راستا ما درخصوص شرکت‌هایی که دچار مشکل نقدینگی هستند نیز تسهیلاتی قائل هستیم اما بعضا نقدینگی این شرکت‌ها همانند سال‌های ۹۶ و نیز به‌‌ دلیل تغییر نرخ ارز ترجیحی به نیمایی، دچار مشکلات بیشتری شده و کمک‌هایی از این دست در این شرایط همچون قطره ای است در دریا؛ از این‌رو پیشنهاد می‌شود که سازمان غذا و دارو به عنوان ناظر و متولی شرکت‌های دارویی، متناسب با تغییر نرخ ارز، به این شرکت‌ها مجوز افزایش قیمت دهد تا ازمشکلات و بحران احتمالی در آینده جلوگیری شود.
وی در رابطه با تعرفه‌های گمرکی اظهار داشت: شرکت ژلاتین کپسول مواد اولیه‌ خود( که توان تولید آن در ایران وجود ندارد) را با تعرفه ۱۵ درصد وارد می‌نماید ولی محصولات مشابه تولیدی شرکت(کپسول های وارداتی)، توسط سازمان غذا و دارو با تعرفه بسیار پایین و حتی صفر وارد می‌شود، درحالی که بر اساس کتاب مقررات، صادرات و واردات، تعرفه‌ای که برای واردات پوکه کپسول ۳۵۰۳۰۰۱۰ و ۳۵۰۳۰۰۲۰ درنظر گرفته شده در عمل اجرا نمی‌شود! که این امر خلاف قانون است، و متاسفانه واردات بی‌رویه پوکه کپسول حتی برای شرکت‌های بازرگانی هم با همین سیاست‌های تسهیل‌کننده سازمان غذا و دارو صورت می‌پذیرد!!
شرکت تولید ژلاتین کپسول ایران در ذیل چتر هلدینگ دارویی تیپیکو، همچون سنوات گذشته پرتوان در این نمایشگاه حاضر شده و توانایی‌ها و ظرفیت‌های تولیدی و محصولات جدید خود را به مشتریان و بازدیدکنندگان معرفی کرد.
همچنین مدیران و کارشناسان بخش‌های مختلف فروش، بازرگانی، تحقیق و توسعه و… با حضور فعال در این نمایشگاه، ضمن برقراری ارتباط نزدیک با مراجعین و مشتریان، با برگزاری جلسات متعدد و بازدید از سایر غرفه‌ها، در راستای گسترش همکاری و برقراری ارتباط موثرتر با سایر شرکت‌های همکار اقدام نمودند.

🌐 شرکت تولید ژلاتین کپسول ایران

مطالب مرتبط

keyboard_arrow_up